De Slaapomgeving - Tijdelijk aanbod

"Na jarenlange struggles, omzwervingen en zoektochten naar oplossingen voor mijn monsterlijke slaapprobleem heeft Slaapwijzer.net mij naar herstel begeleidt. Niet meer eenzaam, eindelijk begrip en gehoor. De Slaapomgeving heeft mij inzicht gegeven in de blinde vlekken van mijn worstelingen met slapeloosheid. Het platform ervaar ik als heel verrijkend; allemaal ervaringsdeskundigen die elkaar op een betrokken, liefdevolle manier bemoedigen en van waardevolle tips en tricks voorzien. Ik heb dankzij de strategische aanpak eindelijk weer vertrouwen in mijn eigen slaapvermogen en alle angst omtrent mijn slaap-issue is ontzenuwd."

Evalien Swillens

"De slaapomgeving geeft herkenning, werkt relativerend, biedt wetenschappelijk onderbouwde artikelen, geeft een gevoel van erkenning. Kortom ik word er een slaap-relaxter-mens van..."

Karin Klein

"De belangrijkste reden dat ik lid ben geworden van De Slaapomgeving is de verdieping die het biedt. Het is de combinatie van verdergaande kennis, de vaste e-coaching structuur en het fijne contact met andere leden en William, die van De Slaapomgeving de laatste stap maken om definitief af te rekenen met het zogenoemde slapeloosheidsmonster. De Slaapomgeving heeft mijn ogen geopend over mijn gedachten en gedrag die hebben geleid tot het slaapprobleem."

Lex van Buuren