Maak vrijblijvend kennis

Chronische slapeloosheid oplossen is ALTIJD een proces. Ik kan je op basis van mijn kennis en ervaring nu vertellen wat je precies moet doen, maar de kans is groot dat je onderweg ergens verdwaald. Begrijpelijk. 

Met ‘De Slaapomgeving’ neem ik je bij de hand en help ik je tijdens elke stap van de reis. Jij kunt op de passagiersstoel plaats nemen en je tijd en energie gebruiken voor de dingen die jouw leven kleur geven. Ik zorg ervoor dat je op het juiste spoor blijft. Tot je er bent!

Kijk voor meer informatie op www.slaapwijzer.net/slaapomgeving

Karin Klein

"De slaapomgeving geeft herkenning, werkt relativerend, biedt wetenschappelijk onderbouwde artikelen, geeft een gevoel van erkenning. Kortom ik word er een slaap-relaxter-mens van..."

Lex van Buuren

"De belangrijkste reden dat ik lid ben geworden van De Slaapomgeving is de verdieping die het biedt. Het is de combinatie van verdergaande kennis, de vaste e-coaching structuur en het fijne contact met andere leden en William, die van De Slaapomgeving de laatste stap maken om definitief af te rekenen met het zogenoemde slapeloosheidsmonster. De Slaapomgeving heeft mijn ogen geopend over mijn gedachten en gedrag die hebben geleid tot het slaapprobleem."